Kneza Stracimira 21/35, Belgrade, Serbia   |   info@nanoeterna.com   |   +381612160078
Next

NANO SILVER DEZINFEKTANT
Za dezinfekciju ruku i tela

rsd2,100.00
Next Product Image

NANO SILVER DEZINFEKTANT
Za dezinfekciju površina, prostora i predmeta

rsd2,100.00

(5 recenzije korisnika)

Nano Silver Dezinfektant je proizvod nano tehnologije namenjen temeljnoj dezinfekciji radnih površina, pribora i prostorija u bolnicama, operacionim salama, zubarskim ordinacijama, hotelima, obrazovnim institucijama, obdaništima, restoranima, kolektivnim smeštajima kao i za potrebe domaćinstava.

Svojim trenutnim delovanjem omogućava snažnu i sigurnu zaštitu u borbi protiv patogenih mikroorganizama već nakon 30 sekundi. Produženim efektom delovanja pruža dugotrajnu antibakterijsku i antigljivičnu zaštitu ne samo od postojećih, već i novonastalih mikroba.

Nano Silver Dezinfektant je ekološki proizvod napravljen od potpuno prirodnih sastojaka, u koncentracijama bezbednim po ljudsko zdravlje.

100 ml

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Opis

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Nano Silver Dezinfektant naneti na čiste predmete ili radne površine, i ostaviti da deluje dva do tri minuta. U slučaju zaštite radnog prostora, sredstvo ravnomerno raspršiti u prostoriji ili po predmetima, po potrebi utrljati i ostaviti da deluje par minuta. Nakon nanošenja sredstvo brzo isparava i površinu ostavlja suvom. U roku od samo 30 sekundi potpuno uništava svih osam referentnih bakterijskih sojeva i gljivica: Escherichia coli, Ps.Aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococ. hirae in house, Candida albicans, Salmonela enteritidis, Proteus mirabilis, B.cereus.

SASTAV: 

Origanum minutiorum, Boswellia
serrata, Syzygium aromaticum, Ocimumbasilicum,
Ag nano disp., Etil alkohol,
demineralizovana voda.

Zdravstvenu ispravnosti i ekasnost kontrolisao:
INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE SRBIJE „Dr Milan Jovanović Batut“, Beograd

5 recenzija za NANO SILVER DEZINFEKTANT
Za dezinfekciju površina, prostora i predmeta

  1. Luna94

    Nano Silver Dezinfektant je postao nezamenljiv u našem domaćinstvu! Oduševljena sam brzinom kojom deluje i koliko je efikasan u eliminaciji mikroorganizama. Posebno mi je važno što je napravljen od prirodnih sastojaka i što je bezbedan za naše zdravlje. Toplo preporučujem!

  2. Aleksandar1985

    Kao osoba koja vodi računa o higijeni, posebno u vreme pandemije, Nano Silver Dezinfektant mi je pružio dodatni mir i sigurnost. Koristim ga za dezinfekciju radnog prostora i zaista pruža dugotrajnu zaštitu. Plus, ekološki je, što je veliki plus!

  3. Sunčica.J

    U našem vrtiću koristimo Nano Silver Dezinfektant i veoma smo zadovoljni. Brzo i efikasno dezinfikuje prostorije i igračke, a sviđa nam se i što je napravljen od prirodnih sastojaka, što je veoma važno kada radite sa decom. Definitivno preporučujem!

  4. Svetislav ignjatijević

    “U našoj stomatološkoj ordinaciji, higijena je na prvom mestu. Nano Silver Dezinfektant koristimo za dezinfekciju instrumenata i radnih površina i moram reći da smo impresionirani efikasnošću. Brzo deluje i pruža dugotrajan efekat, što je ključno u našem poslu.

  5. Maja82

    Koristim Nano Silver Dezinfektant u svom restoranu i veoma sam zadovoljna. Poverenje gostiju je ključno, a sa ovim dezinfektantom se osećam sigurno da pružam najčistije moguće okruženje. Takođe, volim što je ekološki i što ne šteti našem zdravlju. Sve pohvale!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping